10 Haziran 2014 Salı

Bebek Şenliği 13-14-15 Haziran

Beşiktaş Belediyesi ve Bebekliler Derneği bu yıl eski şenliklerden daha iddialı bir organizasyon hazırlayarak herkesin bildiği en iyi modacılar ve yeme içme standlarının yanında özgün tasarımcılar, vintage kıyafetler, el yapımı takılar, kitap, hediyelik eşya ve ev aksesuarları gibi çeşitli ürünlere yer verecek. Güneşin etkisini hissettirmeye başladığı bugünlerde büyükler kadar küçükler için de hazırlanan aktiviteler, atölyeler, hobi ve oyun alanları ile tüm yaş gruplarından herkes Bebek’in ve şenliğin tadını çıkartacak. Tüm standları dolaştıktan sonra deniz kıyısında kısa bir yemek molası verip kendinizi gün boyunca sürecek konser ve DJ setleri ile eğlencenin ritmine bırakacaksınız.

13 Haziran 2014 saat 18:00’da Mazda’nın katkılarıyla hazırlanan ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın da katılacağı açılış kokteylinin hemen ardından 19:00’da Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine destek olmak amacıyla müzayede gerçekleştirilecek. Müzayedenin devamında ise sahne saat 20:00’da eşsiz melodileri ile konuklara unutulmaz bir gece yaşatacak Anjelika Akbar ve saat 20:30’da Bülent Ortaçgil’e emanet. Akbar ve Ortaçgil performanslarıyla resmen başlayacak olan Bebek Şenliği konuklarını bu yıl da müziğin zirvesinde coşturacak. Aşkın Arsunan, Şelale Şehnaz Sam, Büyük Ev Ablukada’nın sahne performansları ve ünlü DJ’ler Aksak, Doğu Çivicik, Hey! Douglas, Kaan Düzarat, Kozmonot ve Tutan birbirinden farklı ve doyumsuz setleri ile Bebek Şenliği konuklarına müziğin, alışverişin ve eğlencenin unutulmaz bileşimini sunacak. Canlı Heykel Performansları ve Sokak Müzisyenleri de şenliğe farklı bir renk katacak. Şenliğin ilk günü 13 Haziran’da saat 15:00’da Tuncay Özkan imza günü etkinliği düzenlenecek.

14 Haziran Cumartesi günü Boğaziçi Caz Korosu ile başlayacak olan müzik ziyafeti gün içinde DJ performanslarıyla devam edecek. Saat 19:00’da Şelale Şehnaz Sam’ın performansının ardından DJ ile konuklar adeta bir açıkhava partisindeymişçesine eğlenecek. Ünlü sanatçı Güvenç Dağüstün’ün 21:00’daki konseriyle devam edecek. 15 Haziran Pazar günü 11:00’da açılışı yapılacak olan Çöpadam Atölyesi Minik Ressamlar Karma Sergisi ile başlıyor. 11:30’da Cemre Narin & Begüm Atakan imza günü etkinliğinin ardından saat 15:00’da şenliğin ağır toplarından Felix Homann Şov sahne alacak. 17:30’daki DJ performansının ardından 19:30’da sahne alacak olan Büyük Ev Ablukada şenliğin konuklarını farklı tarzları ile eğlendirmeye devam edecek. 20:30’daki DJ seti ardından şenliğin kapanış konseri Aşkın Arsunan ve Jazzino Band’den geliyor. Evrensel ezgilerle konukların ağzına bir parmak bal çalarak gelecek yılki şenliğe kadar konuklarına unutulmaz bir veda yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder