7 Ağustos 2023 Pazartesi

NUDE




“Simple is Beautiful (Yalın Güzeldir)” felsefesini uluslararası tasarımcıların ona özel tasarladıkları koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası NUDE, sıcak yaz davetlerinde hazırlayacağınız serinleten içecekleri, birbirinden şık sunumlar ile buluşturuyor. Özellikle NUDE’un titizlikle tasarlanan Hepburn, Savage ve Big Top Koleksiyonları’ndaki bardaklar ve kadehler içecek deneyimine modern ve özgün bir yorum getiriyor.

Kullanıcıların tutku ve zevklerini estetik biçimde yansıtabilecekleri ürünler sunan NUDE, her koleksiyonunda cam el imalatındaki hünerini, tasarımın yetkin isimlerinin çizgileriyle birleştiriyor. Hem işlevselliğiyle hem de benzerlerinden ayrılan duruşuyla NUDE, eşsiz ürünlere imza atıyor.

Son yıllarda oldukça popüler olan mocktailler, klasik kokteyllere rakip olmaktan ziyade, miksoloji kültüründe yerini almaya başladı. Sıcak bir yaz akşamında herkesin keyifle serinleyeceği birer Mocktail bir de NUDE tasarımlarıyla sunulursa, ne dersiniz? Her damak zevkine uygun bir tarifi ve onunla eşleşen NUDE kadehini aşağıda sizlere sunduk. Elbette NUDE ürünlerini kullanırken ne kadar yaratıcı olacağınız size ve zevklerinize göre değişebilir. O yüzden hem Mocktail hem de onu sunacağınız NUDE tasarımını seçerken cesur olmanızı özellikle tavsiye ederiz.

Ekşi tatların buluştuğu, ferahlatan lezzeti ile vazgeçilmeziniz olacak bu özel lezzeti NUDE Hepburn kadehlerinizde servis edebilirsiniz.

Malzemeleri:

50 ml nar suyu⁠


20 ml taze sıkılmış limon suyu⁠


10 ml bal şurubu⁠


Üzeri için mürverli soda




Hazırlanışı:

Nar suyu, limon suyu ve bal şurubunu shakerınızda iyice çalkalayın. Üzerine mürverli soda ekleyin. NUDE Hepburn kadehlerinde veya dilerseniz başka bir NUDE tasarımında dilediğiniz meyveler ile süsleyerek servis edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder