11 Ağustos 2014 Pazartesi

Goody Çocuk Tiyatrosu “Bir Dostluk Hikâyesi” oyunu (ücretsiz)

Goody Çocuk Tiyatrosu’nun müzikli çocuk oyunu “Bir Dostluk Hikâyesi”; 16, 23 ve 30 Ağustos 2014 tarihlerinde Akasya Acıbadem’de çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

Hayvan hakları ve hayvan sevgisinin küçük yaşlarda kazanıldığı düşüncesiyle hareket eden Goody kedi – köpek mamalarının, tiyatro sanatçısı Nedim Saban yönetimindeki Tiyatrokare ile kurduğu Goody Çocuk Tiyatrosu; 16, 23 ve 30 Ağustos tarihlerinde Akasya Acıbadem’de çocuklarla ücretsiz olarak buluşmaya hazırlanıyor. Goody Çocuk Tiyatrosu’nun 2012 yılından bu yana sahneye koyduğu müzikli çocuk oyunu “Bir Dostluk Hikâyesi”, üç temsil halinde saat 18.00’de Akasya Acıbadem’de bulunan Akasya Park’ta sahnelenecek.

Temsil öncesi ve sonrasında isteyen çocuklar boyama alanında “Hayvan Sevgisi” teması ile yapacakları resimlerini Goody kulübesine atarak sahipsiz hayvanlara mama bağışında bulunabilecek. Goody, yapılan her resim için Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’na 1 Kg. mama bağışlayacak. Böylece çocuklar hayvan sevgilerini resmederken, sahipsiz hayvanlara da destek olabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder