18 Ağustos 2014 Pazartesi

Istanbul Rooftop Festival (22-23 Ağustos2014)

JIMPSTER ▲ STEE DOWNES live ▲ SAILOR & I live ▲ Cantanca ▲ BeeGee ▲ Cure-shot ▲ Low Earth ▲ İlker Aksungar ▲ Alican ▲ DJ Yakuza ▲ Procombo ▲ İlkay Türk ▲ Oben Budak & Emir Kaynak ▲ Orkun Bozdemir ▲ Murat Tokuz ▲ Club Bangkok ▲ Jack In The Box ▲ Büber ▲ Ali Efe Dinç ▲Paradisko ▲ Doğan Aktay & Dağhan Atik ▲ Can Ayverdi ▲ Burak İmre

Teras cenneti Istanbul'un ilk ve tek teras festivali Istanbul Rooftop Festival, 1000 kişilik muhteşem terasında Istanbul'u bir köprüden diğerine çevreleyen manzaraya sahip Topless'ta gerçekleşiyor...

Dünya çapında ünlü DJ'ler ve grupların yanı sıra Türkiye'nin en saygın DJ'leri İstanbul'un en büyük terasında buluşacak.

22 Ağustos ve 23 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Istanbul Rooftop Festival, şehrin tam göbeğinde, İstiklal Caddesi üzerinde ama şehirden bir o kadar da uzak, unutulmaz bir festival deneyimi vaadediyor.

Istanbul Rooftop Festival biletleri günlük 30 TL ve ve 2 günlük kombine 50 TL bedelle Sosyotix'te...
Önemli uyarı: * Etkinlik başladıktan sonra günlük biletler 50 TL bedelle satılacaktır.

Başta Ibiza olmak üzere tüm elektronik müzik dünyasında 2014 yazının marşı haline gelen, Beatport'ta 3 numaraya yükselen, en çok chart'lanan ve shazam'lanan parçalar arasında ilk 5'e giren "Turn Around" parçasının yaratıcısı SAILOR & I, Türkiye'deki ilk performansını Istanbul Rooftop Festival'da verecek. "Turn Around"dan önce yayınladıkları "Tough Love" ile de Ben Pearce, Aril Brikha, M A N I K gibi isimler tarafından remix'lenip geçtiğimiz yaz çok ses getirmiş olan İsveç'li SAILOR & I, elektronika, post-punk ve synth pop karışımı canlı performansıyla 23 Ağustos Cumartesi Istanbul Rooftop Festival'da.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder