8 Ağustos 2015 Cumartesi

Özlem Mekik şefimizin doğum günü



Sevgili şefimiz Özlem Mekik'in 28 Temmuz Salı akşamı doğum günü için Tarçın Events organizasyonu ve Ramada İstanbul Asia Otel ev sahipliğinde sürprizlerle dolu bir doğum günü kutlamasında idim. Ramada İstanbul Asia Otel Anadolu yakasında merkezi konumu ile rahatça konaklama için tercih edebileceğiniz bir otel metrobüse,köprüye sadece 5 dk uzaklıkta.
Özlem şefimizin on parmağında on marifetli bir hanım efendi , televizyon programcısı , yemek yazarı, başarılı bir iş kadını ve nice özellikleri ile herkesin sevdiği saygı duyduğu bir güvenilir bir liman dostları için. Özlem şefimizin ailesininde yer aldığı kutlamada ilk başta , Özlem şefimizin geçmişine bir yolculuk yaptık ailesinden alınan fotoğrafların Uba Foto tarafından düzenlenip hazırlanan slayt gösterisi gecede duygusal anlar yaşattı. Ardından her zaman çok uyumlu bir ikili olduklarını herkesin söylediği Ayvaz Akbacak şefimizle birlikte hepimizin yanında getirdiği merdanelerle hazırladığımız show gerçekleşti. Eğlence biter mi bitmez tabiki , Smart karoeke ile içimizdeki pop yıldızı birden ortaya çıktı hep birlikte birbirinden güzel parçaları seslendirdik. Pasta kesme zamanı gelince şahane bir pasta geldi Şımarık Tatların hazırladığı pasta hem görsel hem de lezzet bakımından tam not aldı. 
Bu güzel gece için emekleri için Tarçın Events organizasyonu sahibi Fatma Samsa Yılmaz hanıma tüm emeği geçenlere teşekkürler. Özlem şefim iyiki sizi tanışımışım sağlık mutluluk ve başarı dolu nice mutlu yaşlar dilerim.



Uba Foto

Uba Foto- Özlem Mekik

Uba Foto- Şımarık Tatlar





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder