3 Nisan 2023 Pazartesi

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, 2023 sezonunu yeniliklerle karşılıyor


Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii'nin en sakin ve gizli noktasında konumlanan uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, misafirlerine ilk andan itibaren onları özel hissettirecek kişisel bir tatil deneyimini sunmaya nisan ayı itibariyle devam ediyor.

Caresse Bodrum, premium oda servisi ve hizmetleri, dünyaca ünlü restoranlar, kişiye özel plaj deneyimi, misafirlere ve gruplara ait özel iskeleler, kısa ve uzun dönem özel havuzlu villa, rezidans ve tekne kiralama opsiyonları, eşsiz spa deneyimi gibi sunduğu hizmetlerin yanı sıra Bodrum’a yeni bir soluk getirecek benzersiz sanat deneyimi olan Caresse Art Projesi ve uluslararası alanda italyan mutfağını temsil eden La Zucca Pizza Bar ile lüks ve sofistike tatil deneyimini misafirlerine 2023 sezonunda da yaşatıyor.

Caresse Art seçkin vizyonuyla beraber sanatseverlerle buluşmayı bekliyor

Sanat turizmi alanına da öncülük etmek amacıyla şekillenen Caresse Art projesi, Caresse Bodrum’un mimari dokusuyla birleşerek pek çok sanatçıya ve esere ev sahipliği yapacak.

Multidisipliner sanat anlayışını yansıtırken bir podyuma dönüşecek Caresse Bodrum’un çeşitli noktalarına Ali Elmacı, Ebru Ceylan, Sevgi Yanar,Ersin Tavukçu, Kemal Tufan gibi tanınmış sanatçıların eserleri konumlandırılacak. Yenilikçi atölyelerin, sanatçı performanslarının, vizyoner turların ve söyleşilerin gerçekleşeceği Caresse Art projesi Nisan ayından itibaren sanatseverlerle buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder