25 Eylül 2014 Perşembe

Kanyon caz hali konseri (28 Eylül 2014)


KANYON'UN CAZ HALİ Kanyon caz konserleri yenilenen konsepti ile sezonu açıyor. "Kanyon'un Caz Hali” konser serisi ilk olarak 28 Eylül Pazar günü 17.00-19.00 saatleri arasında Kerem Görsev'in ev sahipliğinde iki Grammy ödüllü saksafoncu Ernie Watts'ı ağırlayacak.

2009 yılından beri düzenlediği caz konserleri ile Türkiye'nin en başarılı müzisyenlerini ziyaretçileri ile buluşturan Kanyon, sezonu yepyeni bir konseptle açıyor. Dünyaca ünlü caz müzisyenlerinin Kerem Görsev Trio ile birlikte sahne alacağı "Kanyon'un Caz Hali” konserlerinin ilki 28 Eylül Pazar günü gerçekleşecek.

Müzik sahnesinin yenilikçi ve üretken saksafoncularından iki Grammy ödüllü Ernie Watts'ın otuz yılı aşkın müzik yaşamında Cannonball Adderley'den Frank Zappa'ya kadar beş yüzden fazla albümde unutulmaz eserler ile yer alıyor. Jazz eğitimi almamasına rağmen, Pat Metheny, Charlie Haden, Theolonious Monk, Blues Brothers Band ve daha birçoklarıyla sahne alarak yeteneğini sergileyen Watts, dünyanın en saygın caz müzisyenleri arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder