2 Ekim 2014 Perşembe

Ata Demirerle Alaturka efsane konseri


Yağmur fırtına derken ertelenen konser sonunda gerçekleşti. Ata Demirer Alaturka" albümüyle büyük ilgi gören Ata Demirer, "ilk" konseri için sevenleri ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde buluştu. Şef Taşkın Sabah yönetiminde orkestra  ile albümdeki parçalarını seslendiren Ata Demirer Olanlar Oldu, Böyle Mi Esecekti, Söyleme Bilmesinler, Kaleden Top Atarlar, Yaşamak Yalan Belki, Bir Bahar Akşamı, Kapıldım Gidiyorum, Hayriye, Hasret, Bir tanem Söyle Canım, Mesecina, Aşk Nedir Nasıldır, Sizden Biri, Unutturamaz Seni Hiçbirşey, Son Mektup, Sitem, Kaçak, Tamavra Matyasu, Kara Çalı, Değmen Benim Gamlı Yaslı ve birçok eseri seslendirirken aralarda komedyenlik özelliğini de ekleyerek gelenlere eğlenceli vakit geçirdi. 
İkinci yarıya Sizden Biri parçası ile başlayan Ata Demirer Kadir İnanırla olan hikayesi  ve efsane kız isteme macerası ise bir o kadar eğlenceli anlar yaşattı.  

Eyvah eyvah filmlerinde rol arkadaşı olan Demet Akbag sahnede Fasulye parçasına eşlik ederken Harbiye yer yerinden oynadı. Seslendirdiği parçaların eser sahiplerini ayrıca dev ekranda göstermesi çok güzel bir hareket idi. Bu konseri kaçıranlar için umarım tekrardan bir konser verirde o güzel sesini tekrardan dinleme fırsatımız olur.  
Konserden videolar için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder