2 Eylül 2016 Cuma

ZORLU’DA AÇIK HAVA SİNEMA KEYFİ

Komedi, animasyon, aksiyon dalında birbirinden keyifli filmler, Eylül ayında Salı ve Perşembe günleri saat 20:30’de Zorlu Center Meydan Katı Park alanında izleyiciyle buluşacak

Zorlu Center, Eylül ayında vizyona yeni girmiş popüler ve sevilen filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor. çocukların olduğu kadar büyüklerin de hayranı olduğu kızgın kuşların sevimli hikayesi “Angry Birds: Oyun Bitti”; Jodie Foster’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Julia Roberts ve George Clooney’in başrollerini paylaştığı her saniyesi aksiyon sahneleriyle dolu “Money Monster” ( Para Tuzağı); Rıza Kocaoğlu ve Tuba Unsal’ın başrollerini paylaştığı romantik film “Dünyanın En Güzel Kokusu”, bir Amerikan-İngiliz orta yapımı romantik komedi filmi “Senden Önce Ben”, Burak Özçivit ve Murat Boz’un iki kardeşi canladırdığı “Kardeşim Benim” Zorlu Center’ın açık hava sinemasında sinemaseverler ile buluşacak.

FİLM PROGRAMI
01.Eyl 20:30 Angry Birds: Oyun Bitti
20.Eyl 20:30  Para Tuzaği
22.Eyl 20:30 Dünyanın En Güzel Kokusu
27.Eyl 20:30 Senden Önce Ben
29.Eyl 20:30 Kardeşim Benim

Tüm film gösterimleri ücretsiz ve halka açıktır.

Zorlu Alışveriş Merkezi hakkında

Zorlu Alışveriş Merkezi, 70.000 m2’lik kiralanabilir alanda yaklaşık 190 mağazası, 10.000 m2’lik ana meydanı ve İstanbul’un zengin boğaz bitki örtüsüyle çevrelenen bir kent meydanı özelliğine sahip. İstanbul’un tam kalbinde bulunan Zorlu Alışveriş Merkezi, Levazım ve Zincirlikuyu’dan yürüme mesafesinde yer alıyor. Metrobüs ve metro bağlantılarının bulunduğu tünel sayesinde Zorlu'ya kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Ulus, Levent, Levazım, Barbaros ve Zincirlikuyu yönlerinden gelen tüm ziyaretçiler yönlendirmeler eşliğinde Zorlu'ya gelebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder