29 Mayıs 2017 Pazartesi

Love at First Bite Night



Dünya’nın 1 numaralı mayonezi* ve lezzeti zirveye çıkaran soslarıyla Hellmann’s, Dünya Burger Günü yaklaşırken sektörün önde gelenleri, Unilever üst düzey yöneticileri ve basın mensupları ile birlikte İstanbul’un sevilen ve şık mekanlarından İstanbul Raffles Hotel Rocca Restaurant’ta burger temalı muhteşem bir geceye imza attı.

Yeme-içme sektörünün keyifli ve bol lezzetli bir gece geçirdiği Love at First Bite Night’da tüm gece boyunca Hellmann’s soslarıyla pek çok farklı çeşit burger servis edildi.

Gece, aynı zamanda ev dışı tüketimde büyük başarı yakalayan Hellmann’s soslarının artık evlerde de tüketileceğinin müjdesini vermesi açısından büyük önem taşıyor. Nisan ayı itibari ile Hellmann’s sosları marketlerdeki yerini aldı ve evlerde de lezzet düşkünleri ile buluşmaya başladı.

Gecede gerçekleşen “Sauce LAB” bölümünde ise, ünlü şef Maksut Aşkar davetlilere renkli bir şov ve sos tadımı yaptı. Hellmann’s’ın sevilen soslarına farklı malzemelerle kendi yorumunu katarak 5 farklı yaratıcı sos hazırlayan ünlü şef, evde de kolaylıkla yapılacak bu sos tariflerini ve sırlarını davetliler ile paylaştı.

Dünya çapında büyük bir trend haline gelen ‘ Rainbow Burger’ lezzeti de, Türkiye’de ilk defa Unilever Executive Şefi Yasemin Ataman’ın dokunuşuyla bu özel gecede gelenlere görselliği zengin, şaşırtıcı ve lezzetli bir burger deneyimi yaşattı.

Hellmann’s’ın nefis soslarıyla keyifli bir geceye dönüşen Love at First Bite Night’da, burger tutkunları için sürpriz olarak hazırlanan ‘Sen Burger!’ köşesinde davetlilerin fotoğrafları özel bir 3D printer ile burger köftelerinin üzerine çizildi ve neşeli anlar yaşandı. Love at First Bite Night’da tüm burger severler keyifli ve bol lezzetli bir gece geçirdi.

Hellmann’s markasının en büyük buluşması, geçtiğimiz sene 2500 kişinin katılımı ile büyük ses getiren Hellmann’s Burger Fest, bu sene de Ekim ayının ilk haftasında Zorlu Center’da gerçekleşecek. Bu seneki Hellmann’s Burger Fest’te çok daha farklı çeşitte burger ve çok daha renkli bir içerik burger severleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder