16 Ağustos 2017 Çarşamba

Peşimizi Bırakmayan Aşk Şiirleri

Peşimizi Bırakmayan Aşk Şiirleri

Ali Aydın’ın ilk şiir kitabı “Sobe” raflarda yerini aldı. Ceres Yayınları’ndan 12 Temmuz’da çıkan Sobe, sevdadan ayrılığa, acıdan sevince okurun hissettiği bütün duygulara tercüman oluyor. Bu kitabında Ali Aydın, sıradanlaşmış ve sürekli tüketilen sahte aşklar yerine yaşanmış, hayatın içinden ve peşimizi bırakmayan aşkları konu alıyor. Sobe kitabı için bir gün mutlaka herkes aşka yakalanacak diyen Ali Aydın aşk tanımını ise şu sözleriyle açıklıyor, “dönüp baktığımızda yasak bir elmanın yenmiş olmasının bile sebebidir aslında aşk.”.

Yaşanmış ve yaşanacak aşklar

Ali Aydın Sobe şiir kitabını, özden bir kitap ve yaşanmış, yaşanılan ve yaşanabilecek aşklardan, sevdalardan, ayrılıklardan, kavuşmalardan, hasretlerden, ağrılı, sancılı, yaralı kalplerden bir derleme olarak tanımlıyor. Aydın’a göre Sobe, yalnızca gidilmiş şehirlerde değil henüz gidilmemiş, görülmemiş şehirlerde adı bilinmeyen insanların aşklarını, duygularını içinde barındıran bir harman.

Yazar Ali Aydın

Mardin’in Midyat ilçesinde dünyaya gelen Ali Aydın, ilköğrenimini Diyarbakır, orta ve lise eğitimini ise İstanbul’da aldı. Aydın, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde lisans bölümünden mezun oldu. Sonrasında, İstanbul Fatih Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Yüksek Lisans ve York University – USA İşletme Ana Bilim Dalı, Yönetim Bilimleri alanında doktora öğrenimini tamamladı. İş dünyası ve kişisel gelişim üzerine kitapları da kaleme almakta olan Aydın, ikinci şiir kitabının hazırlıklarına da devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder