30 Ağustos 2017 Çarşamba

PORCİNİ MANTARI


Grand Hyatt İstanbul konumu itibariyle şehrin gürültüsünden uzak 34 Restoran’ında bahar menüsüne doğanın bereketli ve lezzetli tadı porcini mantarı ile birbirinden farklı, lezzetli tariflerle özel bir menü oluşturdu.

Porcini mantarının birbirinden farklı yorumlarla pişirilmiş hali 18-30 Eylül tarihleri arasında 34 Restoran’da bu lezzet deneyimini yaşamak isteyenleri bekliyor.

Porcini mantarlı tarifler arasında deniz mahsulleriyle yapılan salata ya da ana yemeğin yanı sıra ravioli ve risottolu seçenekler de yer alıyor.

Taze baharatlı zeytin yağı eşliğinde, ahtapot ve radicchio ile harmanlanmış porcini salatası; porcini ve Manyas lor dolgulu safran soslu ravioli; tereyağı sosuyla lezzetlendirilmiş porcini ve ıspanaklı, dinlendirilmiş bistecca kemikli kaburga; taze soğan-ıspanak sos ile taçlandırılmış sote porcini üzerinde ızgara palamut fileto 34 Restoran’ın sonbahar menüsünde yer alan favori lezzetlerden sadece birkaçı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder