27 Eylül 2017 Çarşamba

La La Land”in müzikal ruhu

Geçmişin klasik müzikallerinin günümüzdeki görkemli yansıması olarak tanımlanan “La La Land”, Mercedes-Benz ana sponsorluğunda “Movies in Concert” serisi kapsamında 6-7 Ekim’de Zorlu PSM Ana Tiyatro’da! “La La Land” müziklerinin canlı icra edileceği ve eş zamanlı olarak dev ekrandan filmin gösterileceği etkinliğin yanında gerçekleşecek Dancentrum Dans Okulu işbirliği ile yapılacak dans atölyeleri, Vintage Pazarı, ücretsiz İstanbul Lindy Hoppers Gösterisi ve caz performanslarıyla Zorlu PSM’nin dört bir yanını “La La Land” ruhu kuşatacak.

La La Land - Tap Dance Atölyesi // 7 Ekim 2017, Cumartesi // Sky Lounge, 14.00

Hafızalara kazınan danslarıyla şimdiden efsaneye dönüşen “La La Land” filminin romantik çifti Sebastian ve Mia'nın 'A Lovely Night' parçası eşliğindeki unutulmaz tap dans sahnesi, Dancentrum işbirliği ile eğitmen Yuriy Mezokh'un deneyimli ve eğlenceli aktarımıyla La La Land Tap Dance Atölyesi’nde olacak. Atölye kapsamında iki saat boyunca tap dans temel figürleri, filmin koreografisi eşliğinde çalışılarak uygulanacak.

Bilet fiyatı: Tam: 80 TL, öğrenci: 60 TL (La La Land in Concert izleyicilerine %50 indirimli)

La La Land- Vals Atölyesi // 7 Ekim 2017, Cumartesi // Sky Lounge, 17.00

“La La Land” filminin final sahnesinde Sebastian ve Mia çiftinin duygu yüklü vals sahnesi, yine Dancentrum işbirliği ile koreograf Yuriy Mezokh'un eğitmenliğinde deneyimlenecek. İki saatlik atölye boyunca valsin temel figürleri, Mandy Moore koreografisi eşliğinde uygulanacak.

Bilet fiyatı: Tam: 80 TL, öğrenci: 60 TL (La La Land in Concert izleyicilerine %50 indirimli)

Vintage Pazarı // 6 Ekim 2017, Cuma 19.00 – 22.30; 7 Ekim 2017, Cumartesi 13.30 – 21.30

// Ana Fuaye

La La Land’in izleyiciyi içine çeken büyülü dünyasının tüm anahtarları Zorlu PSM’de Vintage Pazarı’nda! La La Land’in ruhunu yansıtan retro kıyafet ve aksesuarlar ile plaklar arasında kaybolabileceğiniz Vintage Pazarı da Zorlu PSM Ana Fuaye’de yerini alacak.

Katılım ücretsiz

İstanbul Lindy Hoppers Gösterisi // 6 Ekim Cuma, 19.30; 7 Ekim Cumartesi, 18.30// Amfi

Cazın altın çağı olan swing döneminin müzikleri ve 1920'lerin enerjik ruhu birleşiyor!

La La Land in Concert öncesi İstanbul Lindy Hoppers ekibinin dansları ve gösterileriyle etkinliğe hazırlanacağız. Lindy hop’un neşeli enerjisiyle zamanda yolculuğa hazır olun.

Katılım ücretsiz

Caz Performansı // 6 Ekim, Cheers; 7 Ekim, Ana Fuaye // La La Land in Concert sonrası

Baturay Yarkın tarafından Zorlu PSM’nin yeni mekanı Cheers’ta ve Ana Fuaye’de etkinlikten sonra gerçekleştirilecek caz performansları da La La Land in Concert kapsamında Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşacak. “Baturay Yarkın Trio” ve “Yarkın Duo” projeleriyle yurtiçi ve yurtdışı projelerine devam eden sanatçı, etkinlik kapsamında solo piyano caz performansını gerçekleştirecek.
Katılım ücretsiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder