14 Mayıs 2018 Pazartesi

Pera Müzesi Müzeler Haftası


Pera Müzesi, Müzeler Haftası ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı eğlenceli atölyeler, film gösterimleri ve çeşitli indirimlerle kutluyor. Liseli yazarların ödüllü hikayelerinden oluşan bu yılki Suna Kıraç Öykü Yarışması kitabı da, önceki senelerin kitapları gibi Pera Müzesi’nin dijital platformlarında edebiyatseverlerle buluşuyor. 18-19 Mayıs tarihleri arasında Pera Café ve Artshop’ta indirimli alışveriş ve müzeye ücretsiz giriş imkanları ziyaretçileri bekliyor.

Pera Müzesi, Müzeler Haftası ile Gençlik ve Spor Bayramı’nı 18 ve 19 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği bir dizi etkinlikle kutluyor. Pera Eğitim, gençlere ve yetişkinlere yönelik Kağıttan Terlikler atölyesi düzenlerken, Pera Film Okulda Deniz Kazası (My Entire High School Sinking into the Sea) filmini ücretsiz gösteriyor.

Pera Müzesi Müzeler Haftası kapsamında 18 Mayıs Cuma günü tüm ziyaretçilere, 19 Mayıs Cumartesi günü ise tüm öğrencilere ücretsiz!
Pera Film'den macera dolu bir program!

Pera Film, 18-19 Mayıs tarihleri arasında Okulda Deniz Kazası (My Entire High School Sinking into the Sea) adlı filmi gösteriyor. Dash Shaw'ın ilk uzun metrajlı bu animasyon filmi, hem gençlik filmlerinden hem de felaket filmlerinden referanslar içeriyor. Jason Schwartzman, Lena Dunham, Reggie Watts, Maya Rudolph ve John Cameron Mitchell gibi isimlerin seslendirdiği filmin gösterimleri, 18 Mayıs Cuma günü saat 20:00’da, 19 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00’da ücretsiz gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder